fbpx
Annonce

Avis: Inter Milan favorit til at hente Junior Firpo

Magnus Wind - 10.12.20

© Getty Images
// Junior Firpo

Junior Firpo er ude i kulden under Ronald Koemans ledelse og det ligner ikke, at venstrebacken har en fremtid i Barca. Ifølge avisen Sport, at er Inter Milan favorit til at hente Firpo i januars transfervindue. 

Spanske Junior Firpo har ikke spillet meget, siden Ronald Koeman blev præsenteret som ny træner i Barca. Venstrebacken har brugt de fleste kampe på bænken eller så er han blevet skiftet ind sent, uden rigtig at kunne have indflydelse på spillet. 

Derfor ligner det et exit for Firpo, når transfervinduet åbner i januar. Ifølge avisen Sport, så er Inter Milan på nuværende tidspunkt favorit til at hente spanieren. Den italienske klub jagter angiveligt en ny venstreback og her skulle Firpo være deres førstevalg. Inter Milan ønsker et lejeaftale på enten seks måneder eller halvandet år med en købsoption. Italienerne har tidligere været inde i billedet omkring Firpo. 

Desuden meddeler Sport, at Barca ikke ønsker at hente en afløser, hvis det lykkes at få en handel med Firpo i hus. Catalanerne har eftersigende stor tiltro til, at både Sergiño Dest og Alex Balde fra La Masia kan agere backup for Jordi Alba. Dermed ville klubben spare penge på det i forvejen pressede lønbudget. 

.:FORSIDE:.