fbpx
Annonce

Barca meldes lune på stort Real Madrid-talent

Peter Vyff - 10.04.24

// Paulo Iago

Barca har haft stor succes med at producere og få glæde af ungdomsspillere på førsteholdet. Catalanerne er derfor altid på udkig efter det næste store talent, og det har man nu angiveligt fundet i Real Madrids ungdomsafdeling.

Barca har været rigtig gode til at give ungdomsspillerne chancen på førsteholdet, og det bedste eksempel må siges at være Yamal, der trods sine 16 år, allerede har fået sit gennembrud for Barca og det spanske landshold. Det samme kan dog ikke endnu ikke siges om 16-årige Paulo Iago fra Real Madrid, der tilhører samme generation som kantspilleren.

Spanieren er i mange år blevet betragtet som et ligeså stort talent som Yamal, men der er dog langt til spilletid på førsteholdet hos Real Madrid. Stortalentet overvejer derfor at finde sig en ny klub til sommer, og det har ifølge avisen Sport fået Barca til at melde sig som en mulig destination.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 16-årige Iago betragtes som en teknisk dygtig midtbanespiller, der er god på bolden og har veludviklede dribleevner. Spanierens talent skulle være indiskutabelt, også hos Real Madrid, der dog ikke ser det som en mulighed at bringe ham op i seniortruppen.

Stortalentet er derfor langt fra tilfreds med situationen, og som sådan skulle han være klar til at forlade Santiago Bernabéu til sommer. Barca holder derfor et vågent øje med situationen, og Iago er efter sigende også en spiller som man har diskuteret med superagenten Jorge Mendes, der repræsenterer spanieren.

Iago meldes dog også som et varmt transferemne hos flere Premier League- og Bundesliga-klubber, og der kan derfor ende med at blive rift om midtbanespilleren. Spanieren har kontraktudløb i 2025, og indtil da kan han købes for 13 mio. euro, som er hans frikøbsklausul.

pauloiago1F

.:FORSIDE:.