fbpx
Annonce

Jordi Farré: 'Neymar bliver meget billig at hente'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.12.20

// Neymar // Farré


En af præsidentkandidaterne til det kommende præsidentvalg i Barca i januar er forretningsmanden Jordi Farré. Han præsenterede onsdag nogle af de idéer han har, hvis han vinder valget. En af dem bliver at hente Neymar tilbage.

På et pressemøde onsdag tæt på Camp Nou gjorde Jordi Farré det klart, at han vil hente Neymar tilbage. 'De spillere, som skal hentes til klubben, skal udvælges at sportsdirektøren. Der er meget få spillere, som har niveau til Barca, men Neymar er en af dem' sagde han.

Jordi Farré overaskede også, da han slog fast, at Neymar bliver billig at hente tilbage til Barca trods meldinger om det modsatte. 'I sidste ende bliver det meget billigt for os at hente Neymar, for der er tale om en investering. Vi skal investere i spillere for at vokse som klub og med Neymar er det ikke anderledes' tilføjede han.

Rent økonomisk bliver det uden tvivl billigere at hente Neymar til sommer end det har været førhen, da brasilianeren på det tidspunkt kun vil have et år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

.:FORSIDE:.