fbpx
Annonce

Koeman: 'Der er grund til at være utilfreds'

FCBARCELONA.DK - 07.12.20

// Juventus // Ronald Koeman


Ronald Koeman har holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Juventus, men det kom mest til at handle om den dybe krise som holdet oplever i ligaen.

Første spørgsmål handlede dog om tirsdagen kamp mod Juventus. 'Vores intention er at gå efter sejren og gøre det godt. Vi ønsker at tage førstepladsen i Champions League gruppen. Vi vandt med 0-2 på deres bane og vi har store muligheder for slutte først' kom det fra Koeman.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Dembélés skade:
'Det er ærgerligt at få endnu en spiller skadet. Han mærkede noget i anden halvleg (mod Cádiz, red.), men tænkte ikke det var noget særligt. Det er et skridt tilbage, for fysisk er han blevet meget bedre. Vi ved han har en historik med skader og nu skal han komme sig'.

Barca spiller mange sene udekampe:
'Dembélés skade er endnu en grund til, at klage over vores kamptidspunkter. Jeg forstår ikke, hvem der sætter tidspunkterne. Vi har spillet fire eller fem kampe på udebane kl. 21 om aften og så er man ikke hjemme før kl. fire eller fem om morgen. Det hjælper ikke holdene i ligaen'.

Holdets aktuelle situation:
'Der er grund til at være utilfreds. Vi skal altid analysere et nederlag, men der er forskel på at tabe en kamp som den lørdag (Mod Cádiz, red.) og tabe på Atlético Madrids bane. Jeg er rasende når vi taber og det sagde jeg til spillerne på et møde i går. Når man er i Barca kan man ikke acceptere de mål der er scoret mod os i en række kampe'.

Hvem har ansvaret for problemerne?
'Det vil altid være træneren der har ansvaret, men alle der er her, har et ansvar. Det vi taler om i omklædningsrummet, bliver i omklædningrummet. Det er en sag mellem træneren og spillerne. Der er ting der skal forbedres, men vi kan ikke træne så meget. Det handler mere om at analysere kampene og kommunikere, så vi kan finde den maksimale effektivitet. Vi skal finde en bedre balance mellem vores effektivitet og ikke lukke mål ind'.

Messis ansvar for de dårlige resultater:
'Jeg skal tale med Messi om hvad der sker i kampene, som man gør med alle spillere og anførere. Vi skal ikke fokusere på emner udefra. Leo er vigtig for vores angreb og mange situationer opstår fra hans fødder. Det er altid nemt at pege på ham, men jeg mener ikke han har begået fejl. Det handler om hele holdet'.

Koeman er meget stille under kampene:
'Jeg bryder mig ikke om at råbe, for som spiller kunne jeg ikke lide, at man råbte af mig. Det er noget man skal kunne håndete. Vi skal tage ansvar på banen'.

Cristiano Ronaldo er med hos Juventus:
'Det giver ikke ekstra motivation. Vi ser det som en vigtig kamp, hvor to gode hold kæmper om førstepladsen. Det er altid vigtigt at de bedste er med og Cristiano Ronaldo er blandt de bedste'.

.:FORSIDE:.