fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi skulle have været mere koncentrerede'

FCBARCELONA.DK - 19.12.20

© Getty Images
// Valencia // Ronald Koeman

Ronald Koeman ærgrede sig gevaldigt over Barcas skuffende 2-2 resulat mod Valencia, da han efter kampen mødte pressen. Han fremhævede spillernes manglende koncentration som årsag til pointtabet.

'Det var en svær kamp, men vi skulle have været mere koncentreret. Vi havde chancerne, men vi var ikke koncentrerede i konkrete situationer. Valencia spillede godt og vi kæmpede hårdt i anden halvleg for at vinde, men vi skabte ikke så meget som vi ville. Det var en ustabil kamp, hvor vi mistede bolden i farlige zoner' indledte han.

'Jeg mener ikke der var problemer med indstillingen, men vi var ustabile gennem kampen og mistede bolde. Holdet tvivlede på sig selv. Spillernes unge alder spiller også ind og de skal blive mere modne' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Tre hjemmekampe i træk:
'Vi ville gerne have vundet alle tre kampe. Problemet er ikke det uafgjorte resultat i dag, men at vi har tabt fire eller fem kampe, og det er værre end uafgjort i dag'.

Ronald Araujos scoring til 2-1:
'Det betyder meget for en forsvarsspiller at score. Han arbejdede godt og der er ærgrerligt, at målet ikke gav os alle tre point'.

Hvorfor startede De Jong på bænken:
'Han følte problemer ved træningen i går og der ville være en risiko ifølge lægerne, hvis han spillede fra start. Derfor satte vi ham på bænken indtil pausen. Jeg ændrede på nogle ting og skiftede Busquets ud, men ikke fordi han gjorde det dårligt'.

Barcas problemer på dødbolde:
'Man skal tænke på, hvor mange høje spillere vi har til at dække høje spillere op. Vi er mindre og det giver problemer på dødbolde'.

Mulighederne i ligaen:
'Vi har endnu ikke sagt farvel til mesterskabet. Der mangler mange point. Det er en kompliceret sæson og om to måneder kan alt være anderledes. Vi skal kæmpe for at vinde'.

.:FORSIDE:.