fbpx
Annonce

Neymar: 'Jeg tænker ikke på at forlade PSG'

FCBARCELONA.DK - 10.12.20

// Neymar


Neymar spillede onsdag en formidabel kamp for PSG, hvor han scorede hattrick i sejren på 5-1 over Istanbul Basaksehir. Efter opgøret blev brasilianeren spurgt til rygterne om et snarligt klubskifte.

Brasilianske Neymar har som bekendt været hovedperson i de seneste transfervinduer - det gælder ikke mindst på Camp Nou, hvor Barca flere gange har ønsket at hente angriberen tilbage. Senest har også flere præsidentkandidater til den kommende præsidentvalg talt positivt om at hente Neymar tilbage.

Hvis man skal tro Neymar selv, så bliver der dog ikke tale om et klubskifte til hverken Barca eller en anden klub til sommer. Det slog han fast efter onsdagens kamp i Champions League.

'Jeg er meget glad her i Paris og meget glad i PSG. Jeg er også meget glad for mine holdkammerater. Tanken om at forlade PSG har slet ikke strejfet mig. Nu skal vi tale om en ny kontrakt. Vi har et meget godt forhold, så nu må vi se hvad der sker i fremtiden' sagde Neymar.

Neymar udtalte forleden, at det han drømmer mest om er igen at spille sammen med Messi. Med de seneste udtalelser kunne det tyde på, at det ikke bliver i Barca, hvis drømmen skulle gå i opfyldelse.

.:FORSIDE:.