fbpx
Annonce

Pjanic: 'Kan ikke acceptere, at jeg ikke spiller mere'

FCBARCELONA.DK - 08.12.20

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanic er overraskende direkte i et interview med avisen Gazzetta dello Sport. Her klager han højlydt over ikke at spille mere og han forstår ikke, hvorfor Koeman ikke bruger ham mere.

Der er ingen tvivl om, at Pjanic står efter Busquets og De Jong i kampen om spilletid på den defenisve midtbane. Den situation er spilleren fra Bosnien tydeligt ikke tilfreds med.

'Om jeg burde spille mere? Ja, og det er det jeg ønsker. Helt ærligt, så forstår jeg ikke årsagen til denne situation. Det er klart, at jeg vil spille meget mere. Jeg ved at jeg kan give meget mere. Når træneren har kaldt på mig, har jeg altid gjort det godt og spillet gode kampe. Jeg ved ikke hvad jeg kunne gøre mere' siger han.

'Jeg er ikke tilfreds og det skal jeg heller ikke være. I min karriere har jeg aldrig accepteret ideen om ikke at spille og det gør jeg heller ikke nu. Det er en meget delikat situation og det passer mig ikke. Vi må se hvad der sker. Jeg træner godt og kan ikke gøre mere' fortsætter han.

Til sidst kommenterer Pjanic opgøret i aften mod hans tidligere klub Juventus. 'Juventus vil altid være i mit hjerte. Jeg ser dem altid når jeg kan. Jeg ønsker det bedst for Juve, men i morgen ønsker vi at vinde' afslutter han.

.:FORSIDE:.