fbpx
Annonce

Raphinhas skade er ikke så alvorlig som frygtet

FCBARCELONA.DK - 30.09.23

 
I går aftes måtte Raphinha forlade banen i opgøret mod Sevilla med en skade i højre baglår. Nu er Barca kommet med en udmelding om skadens omfang og heldivis ser det ikke så alvorligt ud som først frygtet.

Det var i slutfasen af første halvleg, da Raphinha kom fri og afsluttede, at han mærkede smerte i højre baglår. Han satte sig straks ned på banen og det lå fast, at han ikke kunne fortsætte. I stedet kom Fermín López på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen


En muskelskade i baglået er altid uforusigelig, for der kan være tale om et fravær på få uger til flere måneder, så de nærmere undersøgelser her om lørdagen blev imødeset med spænding.

Nu er der kommet en udmelding fra klubbens lægestab, hvor der fortælles om en fibersprængning i baglået. Der tales ikke om hvor lang tid brasilianeren vil være ude, men denne type skader tager ofte 3-4 uger ifølge avisen Mundo Deportivo.

Efter næste weekends kamp mod Granada venter der endnu en landskampspause og derfor går Raphinha glip af af færre kampe. Der gisnes allerede om, at han vil kunne spillle med i El Clásico den 28. oktober, altså om fire uger.



// Raphinha
.:FORSIDE:.