fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Vi kom ikke nok frem i feltet'

FCBARCELONA.DK - 04.03.24

 


Det var en tydeligt skuffet Ter Stegen stillede op til interview efter 0-0 kampen mod Bilbao, hvor han følte at Barca havde fortjent bedre. Han ærgrede sig over resultatet og over at både De Jong og Pedri måtte udgå med skader.

'Selvfølgelig gik vi efter sejren, men vi kom ikke nok frem i feltet og vi manglede at spille med mere ro. Det uafgjorte resultat er bedre for dem, end det er for os. Vi har en oplevelse af, at vi kunne have fået mere med hjem' udtalte han ifølge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Da vi begyndte at få en god fornemmelse i kampen, fik vi to nøglespillere skadet. Den slags vil altid gøre ondt, men de spillere der kom ind, gjorde det godt. Jeg håber de to skader ikke er alvorlige' sagde han videre.

'Jeg kan forsikre om, at der ikke mangler ambition i omklædningsrummet og jeg bryder mig om, at der stilles spørgsmålstegn ved det' udtalte han på et spørgsmål om den skuffende indsats.

'Bilbao pressede os højt, men det var ikke så intenst og vi lykkedes at overvinde det, men vi havde det svært, når vi nærmede os deres felt' afsluttede han.

terstegen29F

// Ter Stegen // Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.