fbpx
Annonce

Xavi: 'Holdet kunne have givet meget mere'

FCBARCELONA.DK - 04.03.24

 


Det var en meget skuffet Barca-træner der udtalte sig til pressen efter 0-0 kampen mod Athletic Club Bilbao. Han erkendte blankt, at holdet ikke havde spillet nogen god kamp og han ærgede sig over skaderne til De Jong og Pedri.

'Jeg synes ikke vil spillede nogen god kamp. Vi angreb ikke ikke godt og jeg mener, at vi burde have taget et skridt frem i dag. Vi tager triste hjem, for vi viste ikke vores bedste version. Det er en misset mulighed og jeg føler, at holdet kunne have givet meget mere' indledte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Stadig på tredjepladsen i ligaen:
'Vi missede en mulighed på alle måder for at mindske afstanden og tage andenpladsen, men vi fejlede. Man kan godt bebrejde os og tænke, at vi ikke var gode nok. Vi spillede ikke på det niveau som kampen krævede'.

Pedri og De Jong blev skadet:
'Det er meget ærgrerligt med skaderne, for det er to vigtige spillere. Det er ikke godt ud. Holdet blev påvirket af skaderne og vi spillede ikke den kamp vi havde håbet på. Vi er triste over disse to skader, for jeg tror de vil omfatte flere kampe, så det er en trist dag'.

Manglede spillerne troen på en sejr?
'Vi vidste at det var en rigtig god mulighed. Vi startede godt og følte, at det var muligt, men derefter dalede vores niveau. Vi manglede troen på det. Athletic kom frem til meget lidt og det er måske det eneste jeg kan glæde mig over, men vi var ikke gode til at føre bolden frem'.

Pedris mange skader:
'Vi skal vise ham kærlighed og være ved hans side, så han kan komme sig. Han har gjort alt for at blive klar. Vi skal gøre endnu mere for at hjælpe ham, så han ikke bliver skadet igen. Han kommer stærkere tilbage'.

Lamine startede på bænken:
'Han har samlet mange minutter som 16-årig. Vi har en plan for, at han skal undgå skader, så vi prøver at forebygge og fordele minutter. Han er mindreårig og vi forsøger at passe på ham'.

xavi118F

// Xavi // Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.