fbpx
Annonce

Xavi kan tangere egen sæsonrekord i aften

FCBARCELONA.DK - 13.04.24

 


Xavi håbede at hans udmeldte stop tilbage i januar ville have en positiv effekt og det må man sige at det har haft. Holdet har ikke tabt en kamp siden og nu er Xavi kun en enkelt kamp fra at tangere egen sæsonrekord som ubesejret.

Det var den 27. januar, efter 3-5 nederlaget mod Villarreal hjemme på Estadi Olímpic, at Xavi uventet meldte ud, at han stopper efter sæsonen. Dengang sagde han direkte, at målet med udmeldingen var, at få stoppet den negative spiral som holdet var inde i.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Siden har Barca spillet tolv kampe uden at tabe en eneste af dem. Det er blevet til ni sejre og tre uafgjorte. Dermed er Xavi kun en enkelte kamp fra at tangere sin rekord denne sæson med ubesejrede kampe i træk.

Da Barca lagde ud denne sæsom med 0-0 kampen mod Getafe, fulgte tolv kampe mere uden nederlag. Stimen kom til at lyde på 10 sejre og tre uafgjorde, inden at Barca tabte El Clásico til Real Madrid.

I aften mod Cádiz har Xavi så muligheden for at spille sin 13. kamp i træk uden at tabe, men der er stadig et stykke vej til hans absolut bedst stime som Barca-træner. Det lyder på 18 kampe i sidste sæson, hvor holdet var udbesejret fra den 29. oktober til den 23. februar, hvor de tabte til Manchester United i Europa League.

Xavi120F

// Xavi // Cadiz
.:FORSIDE:.