fbpx
Annonce

Araújo: 'Der var ikke straffe'

Jacob Møller Nielsen - 09.12.20

// Ronald Araujo


Barcelona måtte se sig selv indkassere et nederlag på 3-0 til Juventus i gårsdagens Champions League-opgør mod Juventus. To af målene kom efter straffespark, men Barcas unge forsvarstalent er ikke enig i kendelsen på det første.

Catalanerne lå på toppen i Champions League-gruppen inden opgøret mod Juventus tirsdag aften, og kunne kun blive væltet af førstepladsen med en større sejr til italienerne. Det var derfor et særdeles hårdt 3-0-nederlag, som Barca gik fra banen med, og dermed smed førstepladsen i sidste spillerunde.

To af Juventus' tre mål kom efter straffespark, og det første fik klubben fra Torino allerede efter 13 minutters spil. Her gik Araújo ind med skulderen i en duel med Ronaldo, som dommeren mente var for hård. VAR fandt samme konklusion, og straffesparket var derfor en realitet.

Ovenpå opgøret har Araújo udtalt sig netop om den situation, som den unge uruguayaner finder alt andet end retfærdigt: 'Der var ikke straffe. Jeg har set den igen, og der er ikke noget straffe. Jeg vandt duellen, og så falder han. Det er umuligt et straffespark, faktisk er det lige omvendt - det er hans fejl. Det var det, jeg sagde til dommeren, og sandheden er, at jeg ikke forstår kendelsen,' sagde en rasende Araújo.

'Det var en fejl, der skadede os meget, fordi når man starter med at være nede 1-0, er det svært at kæmpe sig vej tilbage senere i kampen. Vi så alle sammen, at det ikke var et straffe, og det skaber vrede hos os. Derudover synes jeg, at det til gengæld var et klart straffespark til Leo, som de ikke gad at give,' sagde uruguayaneren.

Det var altså en tydeligt frustreret Araújo, som ikke var tilfreds med dommerens præstation. Straffesparket var et kampafgørende moment, og Barca havde ikke midlerne til at komme tilbage i kampen. Uagtet hvad Araújo mener, så må Barca nu tage til takke med 2. pladsen i gruppen.

 

.:FORSIDE:.