fbpx
Annonce

Atlético-boss: 'Normalt at Félix vil blive i Barca'

FCBARCELONA.DK - 07.04.24

 


Det hænger i det uvisse om det lykkes for Barca at beholde Joao Félix, som de lejer denne sæson hos Atlético Madrid. Præsident Enrique Cerezo erkender uden problemer, at portugiseren gør det godt hos catalanerne.

Det er avisen Marca der i går fik en kommentar fra Atléticos præsident om fremtiden for Joao Félix. 'Han spiller for Barcelona og det er normalt, at han ønsker at blive der. Barcelona vil gerne beholde ham og han vil gerne blive, så alle er glade. Barcelona er heldige, for de kan beholde en rigtig god spiller' kom det fra Cerezo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Han er faldet godt til i Barcelona, hvor han gør det rigtig godt, så vi kan kun ønske ham al mulighed held og lykkes. Jeg ved ikke hvor mange penge Atlético skal have. Det må I spørge dem med økonomien om. Jeg tager mig af det sportslige' fortsatte Atléticos præsident.

Dermed fik han også berørt det ømme punkt, nemlig Barcas begrænsede økonomske muligheder. Alle ved, at catalanerne ikke kan betale hvad Joao Félix er værd på transfermarkedet, så trods Cerezos positive kommentarer, venter der nogle svære og lange forhandlinger.

joaofelix42F

// Joao Felix
.:FORSIDE:.