fbpx
Annonce

De Jongs comeback kan koste João Félix pladsen

Anders Lang Jensen - 14.11.23

© Getty Images
// Frenkie de Jong // Joao Felix

Om ganske kort tid har Barca forhåbentlig den vigtige midtbanemand Frenkie de Jong tilbage efter en skadespause. Det kan samtidig betyde, at Xavi går tilbage til en firemands-midtbane, og det vil koste på de offensive pladser.

Et vigtigt led i sidste sæsons mesterskabssæson var blandt andet den taktiske disposition fra Xavis side om at spille med fire midtbanespillere. Den mulighed kan meget vel komme på tale, når Frenkie de Jong inden længe vender tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Meget kan tyde på, at Xavi vælger en midtbane bestående af Frenkie de Jong, Ilkay Gündogan, Pedri og Gavi, med sidstnævnte i et udgangspunkt i venstresiden, hvor han nød stor succes i sidste sæson. Det vil samtidig kunne skubbe João Félix ud af en foretrukken startopstilling.

Hvis midtbanen går tilbage til fire mand med Gavi i venstresiden, vil alt tyde på, at det vil koste João Félix pladsen i startopstillingen, som han ellers har været en fast bestanddel af siden sit skifte til Barca i sommer.

I en spillemæssig skidt periode virker det dog sandsynligt, at Xavi vil forsøge at gå tilbage til en midtbane bestående af fire spillere med Pedri og Frenkie de Jong tilbage.


felix25

.:FORSIDE:.