fbpx
Annonce

Avis: AC Milan vil stjæle Depay fra Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.11.20

© Getty Images
// Depay

Barca var meget tæt på at sikre sig Memphis Depay i slutningen af det seneste transfervindue, men en handel gik som bekendt i vasken. Til januar vil Barca forsøge igen, men nu rygtes det, at AC Milan vil snuppe Depay for næsen af Barca.

Depay kan hentes meget billigt i januar, da han her vil have seks måneder tilbage af kontrakten med Lyon. Det er dog ikke kun Barca som vil udnytte det, for ifølge den catalanske avis Sport vil AC Milan forsøge at overbevise hollænderen om, at han skal vælge AC Milan over Barca.

Depay skulle dog være opsat på at skifte til Barca, så hans skifte til catalanerne ser ikke ud til at være i fare, selvom Milan er interesseret. Det eneste, der også taler for et skifte til Milan fremfor Barca i øjeblikket er, at italienerne er bedre kørerende i deres hjemlige liga end Barca er for tiden i La Liga.

Depay er udset som en forstærkning til angrebet i januar, hvor han kan supplere de spillere Barca allerede har til det centrale angreb og kanterne. Her er det en stor fordel, at Depay kan spille flere positioner. Efter skaden til Ansu Fati er Barca angiveligt blevet mere interesseret i Depay.

.:FORSIDE:.