fbpx
Annonce

Avis: Barca bekræfter aftale med García i næste uge

FCBARCELONA.DK - 31.12.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Eric Garciá skifter til Barca, men først fra den 1. juli. Den udmelding kommer ifølge avisen El Mundo Deportivo i næste uge, hvor den 19-årige forsvarsspiller frit kan indgå aftaler med andre klubber.

Barca har ikke tænkt sig at gå efter Eric Garciá i januars transfervindue, men et skifte et til sommer ligner efterhånden snart en kendsgerning. García vil gerne tilbage til sin barndomsklub og alt skulle være aftalt på plads.

Også andre klubber viser interesse for Eric García og derfor er det angiveligt Barcas plan allerede i næste uge at melde ud, at catalaneren skifter til Barca fra den 1. juli. Dermed slipper både García og Barca for alle spekulationer og rygter om hans fremtid.

Barca kunne også forsøge at forhandle med Manchester City om et skifte her i januar, men den mulighed skulle nu være droppet. Dels må man vente til den 24. januar til der kommer en ny præsident, dels bliver City næppe lette at forhandle med, ligesom Barcas økonomi er under pres.

Alt tyder derfor på en udmelding i næste uge om, at Eric García trækker i Barca-trøjen næste sæson. Det spanske transfervindue åbner først formelt den 4. januar og spørgsmålet er om udmeldingen kommer på selve dagen.

.:FORSIDE:.