fbpx
Annonce

Avis: Barca overvejer at hente Lenglet tilbage

Peter Vyff - 10.11.23

// Clement Lenglet

Barca forsøgte i sommer af sælge Clément Lenglet, som dog endte med at blive udlånt til Aston Villa. Det er dog ikke blevet til meget spilletid for franskmanden, og derfor overvejer ledelsen angiveligt at hente ham hjem før tid.

Det har været nogle hårde sidste sæsoner for Clément Lenglet, der har haft svært ved at finde et ståsted i karrieren. Den tidligere Sevilla-spiller blev i sidste sæson udlejet til Tottenham, og ledelsen havde efterfølgende håbet på at gøre skiftet til Premier League permanent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det ønskede Spurs dog ikke, og Barca endte derfor med at bruge lang tid i sommeren på at finde en ny destination til franskmanden. Catalanerne lykkedes dog ikke med at sælge franskmanden, selvom han i lang tid blev meldt på vej til Saudi-Arabien og Al-Nassr.

Den 28-årige Lenglet endte istedet hos Aston Villa på en sæsonlang lejekontrakt, hvilket stadig gav mening for Barca, eftersom englænderne betaler 75% af hans løn. Det er dog ikke blevet til meget spilletid for forsvarsspilleren, der kun har fået tre kampe i Conference League.

Derfor overvejer Barca ifølge avisen Sport at kalde ham tilbage fra lejeopholdet, for istedet at udleje ham til et andet hold i januars transfervindue. Catalanerne er nemlig bevidste om, at Lenglet er nødt til at vise sig frem, hvis der skal være en chance for at få ham solgt til en ny klub efter denne sæson.

Aston Villa og franskmanden selv, skulle imidlertid være godt tilfredse med situationen, hvilket især skyldes troen på, at der nok skal blive brug for centerbacken i de kommende uger. Det samme håber Barca, og forhåbentlig sker der en ændring snarest.



.:FORSIDE:.