fbpx
Annonce

Lenglets situation i Aston Villa skaber bekymring

Simon Arun Vrábel - 09.11.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet har siden begyndelsen af denne sæson været udlejet til Aston Villa, men den franske forsvarsspiller har endnu ikke fået et eneste minut i Premier League, hvilket skaber bekymring i Barca.

Barcas forsvarsspiller Clément Lenglet har aldrig rigtigt været en del af Xavis planer, og derfor har franskmanden været på udkig efter en ny arbejdsgiver. Lejeopholdet til Aston Villa lader dog slet ikke til at være den løsning, som hverken franskmanden eller Barca havde håbet på, for i ligasammenhæng har Lenglet siddet på bænken i samtlige kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


I sidste sæson var Lenglet med stor succes udlejet til Tottenham, og derfor var forventningen også, at London-klubben ville købe den 28-årige forsvarsspiller i sommer. Handlen blev dog aldrig realiseret, og derfor var Barca og Lenglet på udkig efter en anden klub, som enten ville købe forsvarsspilleren, eller leje ham med henblik på et efterfølgende køb.

Valget faldt på Aston Villa som har Unai Emery som cheftræner, og med 35 kampe for Tottenham og dermed Premier League-erfaring, virkede det som et udmærket valg. Status efter godt fire måneder hos Aston Villa er dog, at efter 12 runder af den engelske Premier League, har Lenglet siddet på bænken i samtlige ligakampe og kun spillet de tre kampe i Conference League, hvor modstanderne har været upåagtede hold som Legia Warszawa, Zrinjski Mostar og AZ Alkmaar.

Avisen Sport fortæller, at Lenglets situation skaber bekymring i Barca, for franskmandens kontakt udløber først til 2026, og planen var, at udlejningen til Aston Villa skulle ende ud i et salg til sommer, således at man ikke skulle bruge tid på, at finde en alternativ løsning, som man måtte gøre i sommer.



.:FORSIDE:.