fbpx

Avis: Coutinho og Griezmann vender tilbage fra start

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.12.20

© Getty Images
// Eibar

Barca kommer til at mangle hele fem spillere til aftenens kamp mod Eibar hjemme på Camp Nou. Derfor imødeses startopstillingen med spænding indtil den bliver offentliggjort. Her ventes Coutinho og Griezmann at få en ny chance fra start.

Både Coutinho og Griezmann startede noget overraskende begge ude i sejren over Valladolid to dage før juleaften. Koeman har tydeligvis ikke været tilfreds med de to stjernespilleres præstationer, for ellers ville han nok ikke have bænket dem. Til aftenens opgør ventes de dog at være tilbage i startopstillingen.

Den catalanske avis Sport skriver, at Coutinho og Griezmann starter inde i aften, men dem vender vi tilbage til, når vi når til offensiven. Først starter vi med målmandsposten, hvor Ter Stegen som sædvanligt forventes at spille. Foran ham i forsvaret ser det ud til, at Koeman igen vælger et tremandsforsvar med Mingueza, Araujo og Lenglet ligesom mod Valladolid.

Så kommer vi til midtbanen, som ser ud til at bestå af tre mand i Pedri til højre, De Jong i midten og Coutinho til venstre. På de to kanter får de angiveligt selskab af Dest i højre side og Junior Firpo i venstre side, fordi Jordi Alba er ude med karantæne. Stiller Koeman op således ser det rimeligt offensivt ud.

Vi mangler to pladser før vi er helt færdige med den mulige startopstilling. Det er de to pladser i det centrale angreb. Her vælger Koeman angiveligt at starte med både Griezmann og Braithwaite ved siden af hinanden. Det er måske en god idé, for de to spillere har vist, at de spiller godt sammen.

Den officielle startopstilling ventes at være klar her på fcbarcelona.dk omkring klokken 18.00, da kampen mod Eibar starter klokken 19.15. Kampen mod baskerne vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.