fbpx
Annonce

Avis: Hvorfor var det Braithwaite der sparkede straffe?

FCBARCELONA.DK - 30.12.20

© Getty Images
// Eibar // Martin Braithwaite

Redaktøren på El Mundo Deportivo undrer sig over i en leder i avisen, hvorfor det var Martin Braithwaite der sparkede straffesparket mod Eibar i går. Han mener det udstiller Barcas problemer og Griezmanns manglende selvtillid.

Da dommeren efter en gang VAR-kiggeri dømte straffe til Barca tidligt i opgøret mod Eibar, var det Martin Braithwaite der tog opgaven på sig og sparkede fra 11-meter pletten. Resultatet var et svagt spark forbi mål.

Lige inden Braithwaite sparkede tog han en dyb indåndning og lukkede øjnene, noget der kunne tyde på, at han følte et stort pres og var nervøs i den vigtige situation.

Javier Gascón, der er redaktør på El Mundo Deportivo, bruger hele sin leder i avisen på straffesparket og hvorfor det var Braithwaite der sparkede, ikke mindst fordi Antoine Griezmann også var på banen.

Her er hvad Gascón skriver:

'Galskaben har indfundet sig i Barca. Men en trup med Griezmann, Coutinho og Dembélé, der til sammen kostede næsten 500 mio. euro, skal det være Braithwaite der sparker et straffespark ved stillingen 0-0 mod Eibar. Han scorede på et mod Kiev, men her var de foran og der var ikke meget pres. Ros til danskeren for at have karakter, men det er ikke normalt, at han tager dette ansvar på sig og at holdkammeraterne tillader det. Han har en anden rolle.

Af de tre nævnte var det kun Griezmann der var på banen i situationen. At han ikke sparkede bekræfter, at hans selvtillid er i bund. Om det var en beslutning der afhang af ham selv eller et bevis på at Koeman ikke tror på franskmanden, var det i hvert fald et signal fra træneren.

Messi sad på tilskuerpladserne og burde tænke, om det havde været bedre at være med i truppen, efter lige at være ankommet fra Argentina med jet lag og en forstuvet ankel. Han er heller ikke sikkerheden selv på straffe, men i det mindste ville der være lidt logik. Hvis nogen skal brænde, skal det være en stjerne. Det er rollen for de dyreste spillere'.

.:FORSIDE:.