fbpx
Annonce

Avis: Sådan er Chadi Riads lejeaftale skruet sammen

FCBARCELONA.DK - 27.12.23

// Chadi Riad

De seneste dage har spansk/marokkanske Chadi Riad taget overskrifterne som en mulig tilgang til Barcas trup næste sæson. Lejeaftalen med Betis er skruet sådan sammen, at det koster Barca penge at hente ham hjem.

Sidste sommer valgte Barca at udleje Chadi Riad til Real Betis og her har han gjort det så godt, at Xavi vil have den venstrebenede centrale forsvarsspiller tilbage til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det bliver dog ikke gratis, for nu kan avisen Mundo Deportivo løfte sløret for detaljerne i lejeaftalen mellem Barca og Betis, og den er lidt kompliceret. Allerførst har Betis forpligtet sig til, at købe 50% af rettighederne til Riad for 3 mio. euro. Disse 50% kan Barca købe tilbage for 7 mio. euro, hvilket de forventes at gøre. Det vil dog samtidig betyde, at Betis får 20% af en transfersum ved et eventuelt senere salg.

Lejeaftalen betyder dermed, at Barca først modtager 3 mio. euro og dernæst betaler 7 mio. euro, så netto vil det koste klubben 4 mio. euro at få Riad tilbage. Det er dog en lav pris for en spiller der leverer på et godt niveau i La Liga.

Sidste sæson spillede Chadi Riad for andetholdet Barca Atlétic, men det blev også til en officiel debut for førsteholdet, da han fik de sidste minutter på banen i et opgør mod Osasuna.



.:FORSIDE:.