fbpx
Annonce

Avis: Der forhandles om permanent salg af Chadi Riad

Peter Vyff - 18.11.23

// Chadi Riad

Chadi Riad forlod i sommer Barca for at tage på lån hos Real Betis, hvor han har gjort det rigtig godt. Andaluserne ønsker derfor alleredenu at gøre skiftet permanent, og udnytte deres købsoption på forsvarsspilleren.

Den 20-årige Chadi Riad var i sidste sæson en af de bærende spillere på andetholdet, Barca Atlétic. Xavi måtte dog erkende i sommer, at han ikke havde plads i førsteholdstruppen til marokkaneren, især ikke efter ankomsten af Iñigo Martínez.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen besluttede sig derfor istedet at udleje Riad til Real Betis, der samtidig også fik inkluderet en købsoption i handlen. Klausulen træder dog kun i kraft, hvis forsvarsspilleren lykkes med at indfri en række præstationskrav, inden sæsonen er slut.

Det har Real Betis dog ifølge avisen Marca ikke tænkt sig at vente på, eftersom Riad allerede har overbevist dem om, at gøre skiftet permanent. Marokkaneren har da også spillet kontinuerligt siden ankomsten, hvilket i høj grad skyldes salget af Luiz Felipe, og skaden til den tidligere Barca-spiller, Marc Bartra.

Andaluserne skulle derfor allerede have påbegyndt forhandlingerne med Barca i håbet om, at Riad kan hentes på en fast aftale til januar. Real Betis har en købsklausul på tre mio. euro, der samtidig sikrer catalanerne en 50% videresalgsklausul, samt muligheden for at købe ham tilbage for syv mio. euro indtil 2026.

Og skulle aftalen ende således, er det bestemt en godkendt aftale for Barca, der får stillet en tidlig indtægt i udsigt. Og skulle Riad præstere, er der fortsat mulighed for at tjene gode penge på ham, enten ved et fremtidigt salg eller ved, at hente ham tilbage til Catalonien.



.:FORSIDE:.