fbpx
Annonce

Avis: Xavi fortsætter som Barca-træner næste sæson

FCBARCELONA.DK - 24.04.24

 


Avisen Mundo Deportivo og flere andre medier meddeler onsdag aften, at Xavi fortsætter en sæson mere som Barca-træner. Derudover vil præsident Joan Laporta holde et pressemøde torsdag.

Xavi er som bekendt netop nu til møde med præsident Joan Laporta, vicepræsident Rafa Yuste og sportsdirektør Deco. Her skulle dagsordenen være, om catalaneren skal fortsætte som Barca-træner efter denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mødet er endnu ikke afsluttet, men midt på onsdag aften kunne journalisten Fernando Polo fra avisen Mundo Deportivo meddele, at Xavi fortsætter som Barca-træner i endnu en sæson og derfor opfylder den kontrakt, som udløber i 2025. Flere medier følger trop og bekræfter den udmelding.

Tidligere på aftenen kom det frem, at ledelsen skulle have krævet Xavis bror og assistenttræners afgang, mens man også kulle have krævet en udskiftning af den fysiske stab på førsteholdet. Det vides endnu ikke, om Xavi har accepteret disse krav for at fortsætte.

Fernando Polo meddeler ydermere, at Joan Laporta torsdag vil holde et pressemøde for at forklare beslutningen og den proces man har været igennem.

// Xavi
.:FORSIDE:.