fbpx
Annonce

Barca tabte et stort skridt i kampen om mesterskabet

FCBARCELONA.DK - 29.10.23

 


Trods en rigtig god første time i hjemmekampen mod Real Madrid, måtte Barca alligevel se ærkerivalerne løbe med sejren på en scoring i overtiden. Nederlaget betyder at Barca taber et stort skridt i topkampen.

Barca og Real Madrid har ligget tæt i toppen af ligaen siden den blev skudt i gang i august måned, men efter lørdagens 1-2 sejr til Real Madrid, er afstanden mellem de to hold nu oppe på fire point.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Girona samtidig vandt over Celta i fredags betyder det, at Barca må tage til takke med en tredjeplads, fire point efter både Real Madrid og Girona. Dertil kommer, at de kan blive overhalet af Atlético Madrid, der i aften spiller mod Alavés. Vinder Atlético som ventet det opgør, vil de have ét point mere end Barca og derudover en udsat kamp på hånden.

Xavi og hans spillere må derfor se sig distanceret i kampen om mesterskabet, efter i går at have lidt sæsonens første nederlag. De skal forsøge at rejse sig og de har en hel uge til at få talt tingene igennem, for der venter en sjælden midtuge uden kampe.

Barcas næste kamp er på lørdag, hvor de gæster Real Sociedad, der indtager en 5. plads i ligaen inden søndagens kampe.



// El Clásico // Real Madrid
.:FORSIDE:.