fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Er der hvor jeg altid har drømt om'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.11.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Det er ikke meget spilletid Martin Braithwaite får i Barca. Hidtil har han kun spillet 42 minutter i alle kampe, men angriberen stiller sig alligevel tilfreds med tilværelsen, fordi han er i Barca. Der fortæller han fra den danske landsholdslejr.

'Som fodboldspiller har du nogle ambitioner om at være omkring de bedste spillere på det bedste hold. Så jeg er der, hvor jeg altid har drømt om, og jeg bliver kun bedre af det. Jeg er sindssygt glad, for det er en fantastisk periode i mit liv' fortæller Braithwaite ifølge bold.dk.

På trods af den manglende spilletid føler Braithwaite, at det går den rigtige vej for ham. 'Jeg føler det går fantastisk. Det går i den rigtige retning. Jeg er sindssygt taknemlig for, at jeg er inde i en periode, hvor jeg kan blive endnu bedre, når det gælder tålmodighed, så jeg er glad for den udfordring' tilføjer han.

Braithwaite hæfter sig ved, at han har fået mere spilletid i de seneste fire La Liga-kampe. 'Ja, det har været fint. Selvfølgelig vil man altid spille mere og vise sig mere frem, men det er ikke noget jeg står og beklager mig over' siger han videre.

Den danske landsholdsspiller tror også på, at han kommer til at spille mere. 'Jeg ved, at med hårdt arbejde og tålmodighed bliver man altid betalt. Så jeg gør de ting, der skal til. Jeg ved, at i sidste ende skal det nok betale sig. Med tålmodighed og et smil på læben, så venter jeg bare' siger han også.

Derfor er det også Braithwaites ambition at få en fast plads hos Barca. 'For at gå fra stueetage og op til første sal, så skal du gå op ad nogle trapper, og det er ét skridt ad gangen. Selvfølgelig er det min ambition at bide mig fast på holdet' afslutter Martin Braithwaite.

.:FORSIDE:.