fbpx
Annonce

Braithwaite om rygter: 'Aviserne skriver så meget'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.11.20

© FC Barcelona
// Martin Braithwaite

I den seneste tid er Martin Braithwaite blevet rygtet væk fra Barca, men det giver danskeren ikke meget for. Han fortæller også, at rygterne ikke generer ham og at han ikke følger med i hvad medierne skriver om ham.

'Jeg følger ikke med overhovedet. Jeg tror, at hvis du lever dit liv, så ved du hvad der foregår. Så du har ikke brug for at følge med i hvad andre skriver om dit liv. For du ved hvad du foregår' fortæller Martin Braithwaite fra den danske landsholdslejr ifølge bold.dk.

Han tilføjer: 'Selvfølgelig hører jeg nogle ting en gang i mellem, men det er ikke noget jeg søger efter' siger han videre.

Herefter lægger Braithwaite vægt på, at det mest er aviserne, der har brug for en masse læsere. 'Det er en kæmpe klub, hvor der bliver skrevet en masse ting. Aviserne har brug for at skrive en masse om Barcelona, for de ved, at alt, der bliver skrevet om Barcelona, får en masse kliks, så sådan er det bare' siger han også.

Engang i mellem er der dog alligevel nogle nyheder, der slipper igennem til Braithwaite, men han forsøger at holde fokus på fodbolden. 'Selvfølgelig sker der en masse ting, men jeg har fokus på de ting jeg kan styre. Jeg spiller fodbold, og alt det andet er ikke noget, jeg kan gøre noget ved. Når jeg står op hver dag, så tænker jeg på at spille fodbold' afslutter han.

.:FORSIDE:.