fbpx
Annonce

Cancelo: 'Nogle gange er der ingen forklaringer'

FCBARCELONA.DK - 08.11.23

// Joao Cancelo // Shakhtar Donetsk

Ligesom sine holdkammerater hang Joao Cancelo med hovedet, da han mødte pressen efter den store skuffelse mod Shakhtar Donetsk. Han erkendte, at han ikke kunne forklare holdets problemer.

'Rent sportsligt står vi ikke tilbage med nogen god følelse. Vi har nu spillet to rigtig dårlige kampe. Mod Madrid spillede vi godt i 70 minutter, men så faldt vores niveau og vi tabte. Mod Real Sociedad synes jeg ikke vi spillede nogen god kamp og vi fortjente ikke sejren, men vi vandt. I dag har vi en lidt dårlig smag i munden, for her spillede vi heller ikke en god nok kamp, til at få de tre point. Vi skal ønske Shakhtar tillykke, for de fortjente det' indledte portugiseren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Fodbold har nogle gange sådanne faser. Holdet kommer fra at have spillet spektakulært og vi træner alle godt, med god intensitet. Nogle gange er der ingen forklaringer. Vi skal komme gennem dette, for vi er Barca og vi er Barca-spillere, på et af de bedste hold i verden' fortsatte han.

Afslutningsvis så han frem mod lørdagens kamp mod Alavés. 'På lørdag skal vi finde en rigtig god attitude for at få tre point i ligaen. Når vi vender tilbage fra landskampspausen, skal det være med en anden mentalitet' afsluttede Cancelo.



.:FORSIDE:.