fbpx
Annonce

Corona-pandemien kan få præsidentvalget udskudt

FCBARCELONA.DK - 31.12.20

© FC Barcelona
// Præsidentvalg

Præsidentvalget i FC Barcelona finder sted den 24. januar, men det kan blive lavet om den 14. januar, hvor klubben og myndighederne mødes og vurderer om det er forsvarligt at sende 110.000 medlemmer ud at stemme.

Corona-situationen i Catalonien er fortsat alvorlig og på et møde tirsdag mødtes Barcas midlertidige ledelse med de catalanske myndigheder, for at gennemgå de forholdsregler som valget holdes under.

Helt usædvanligt kan der stemmes flere forskellige steder, for ikke at samle for mange mennesker på Camp Nou, men alligevel er der forholdsregler der skal tages, for at forhindre at valget bliver en smittespreder.

På mødet tirsdag blev det aftalt, at holde et nyt møde den 14. januar. Her vil den aktuelle corona-situation blive vurderet og der er en reel risiko for, at myndighederne ikke mener at valget kan afholdes som planlagt den 24. januar. Er smittetrykket for højt, kan en udskydelse komme på tale.

For Barca som klub vil det være rigtig skidt at udskyde valget. Den midlertidige ledelse, med Carles Tusquets i spidsen, har kun til opgave at holde klubben kørende, uden at tage de store afgørende beslutninger. En udskydelse af valget vil derfor kun forlænge det vakum som man befinder sig i lige nu. Der er behov for en ledelse, der kan tage fat på de mange opgaver der venter, ikke mindst at få rettet økonomien op, men også at se på mulighederne for at forstærke truppen.

De 110.000 stemmeberettigede medlemmer må derfor vente til den 14. januar med at vide med sikkerhed, om de skal til stemmeurnerne den 24. januar.

.:FORSIDE:.