fbpx
Annonce

Deco: 'Vi forsøger at hente Roque til januar'

Anders Lang Jensen - 30.10.23

// Vitor Roque

Barca har fra næste sommer sikret sig Vitor Roque, men det er en mulighed at hente angrebstalentet allerede til vinterpausen. Den mulighed afsøger ledelsen, hvis det økonomisk kan lade sig gøre. Det fastslår sportsdirektør Deco.

Rent sportsligt håber Barca på at kunne indfase Vitor Roque omkring førsteholdet allerede om få måneder, når januars transfervindue åbner. Robert Lewandowski er den eneste rendyrkede 9’er lige nu, og klubben arbejder også på at få tilknyttet den 18-årige brasilianer.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det er en problemstilling, der er afhængig af Financial Fair Play La Liga. Hvis der er nogen som helst mulighed for at hente ham, så vil vi forsøge’, siger Barcas sportsdirektør Deco ifølge mediet DAZN.

’Vi vil have Roque til klubben så tidligt som muligt. Hvis det ikke sker i januar, så bliver det til sommer i stedet’, slutte Deco.

Det er en stor prioritet at få Vitor Roque ind på holdet for at få en ekstra central angriber sammen med Robert Lewandowski for at kunne balancere polakkens fysik en smule mere.

roque8

.:FORSIDE:.