fbpx

Dembélé: 'Det bliver en fantastisk fodboldkamp'

FCBARCELONA.DK - 09.04.24

// Ousmane Dembélé

På onsdag går det løs i den første af de to Champions League kvartfinaler mellem Barca og PSG. Det byder på et specielt gensyn med Ousmane Dembélé, som selv glæder sig til at møde sit tidligere hold.

I et interview med UEFA TV så Ousmane Dembélé frem mod de to kommende kvartfinaler i Champions League mellem Barca og PSG. Den franske angriber forventer nogle fantastiske kampe og et specielt gensyn med sin tidligere klub.

'Det bliver fantastisk at vende tilbage for at spille i Barcelona og i Spanienigen. Jeg tror, at man får to fantastiske kampe at se når vi skal møde dem. Det bliver helt sikkert en speciel oplevelse for mig" sagde Dembélé indledningsvis.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg havde en god tid i Barcelona og jeg lærte en masse både på og udenfor banen takket være de trænere, som jeg havde, men især også mine holdkammerater, som blev mine rigtig gode venner. Nu kender jeg ikke alle i Barca, men jeg kender stadigvæk en hel del'.

'Når jeg ser tilbage på min tid i Barca, så vil jeg nok ikke sige, at jeg har været en rollemodel. Jeg har dog altid givet mit bedste og forsøgt at spille på et højt niveau. Jeg har spillet i Rennes, Dortmund, Barca og nu PSG, så jeg er godt tilfreds'.

'For nyligt talte jeg med Koundé på det franske landshold og vi lavede en masse sjov om de kommende kampe i Champions League. Vi glæder os og det bliver nogle flotte kampe. Jeg har også talt med Gavi og vi skriver nogle gange sammen inden kampene' sagde Dembélé til slut.

Barca møder PSG på udebane i den første Champions League kvartfinale i morgen, mens returkampen i Barcelona spilles den 16. april.

.:FORSIDE:.