fbpx
Annonce

Dembélé: 'Jeg tog til PSG fordi jeg elsker klubben'

Anders Lang Jensen - 09.11.23

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélés situation tog i sommer en skarp drejning nærmest ud af det blå. Franskmanden var i gang med sin bedste periode for Barca, men valgte at skifte til PSG. Et skifte, der ifølge ham selv, altid har ligget i kortene.

Efter Xavis tiltræden som Barca-træner fik Ousmane Dembélé vendt sin skæbne i Barca, og kantspilleren blev en rigtig vigtig spiller i offensiven med lange perioder uden skader, og med toppræstationer til gengæld. Alligevel smuttede han til PSG inden denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg ved, at jeg sagde, at jeg gerne ville blive i Barcelona, men efter kontakten med PSG var jeg overbevist om at skifte. Kylian Mbappé forsøgte ikke at overtale mig. Jeg tog til Paris, fordi det er en fransk klub, som jeg elsker’, siger Ousmane Dembélé til avisen L’Equipe.

’Jeg kommer fra byen Evreux, som ikke er langt fra Paris, og alle her taler om Paris Saint-Germain. Det har ligget i kortene, at jeg en dag ville skrive under med denne klub. Jeg har venner der er fans af PSG, som altid har forsøgt at få mig hertil’, fortsætter franskmanden.

Ousmane Dembélé har ikke fået en optimal start på tilværelsen i den franske hovedstad, hvor kantspilleren efter 13 kampe fordelt på alle turneringer, har lavet tre assists, men endnu ikke scoret.

’Jeg dømmer ikke mine præstationer ud fra de mål, jeg laver. Man kan score et mål og spille en dårlig kamp, men du kan også spille rigtig godt uden at score. Jeg kommer til at forbedre mine tal. Jeg sover roligt om natten, og jeg tror altid på mig selv, også når det ikke kører på skinner’, slutter Dembélé.

I sommer udviklede Ousmane Dembélé-situationen sig igen til lidt af en transfersaga, hvor franskmanden i sidste ende forlod Barca med sin frikøbsklausul på 50,4 millioner euro, hvoraf Dembélé og hans agent skulle have en pæn del af kagen.

dembele23

.:FORSIDE:.