fbpx
Annonce

Depay: 'Hvem vil ikke spille for Barca?'

Jacob Møller Nielsen - 12.11.20

© Getty Images
// Depay

Memphis Depay er i det sidste halve år blevet kædet sammen med et skifte til Barca, hvor der nærmest konstant er rygter om hollænderens fremtid. I et interview med Teledeporte er Depay igen ude og puste ild til rygterne.

Memphis Depay til Barca? Det spørgsmål er igen og igen blevet stillet i løbet af det seneste halve år, hvor der dagligt er nye historier og udtalelser om hollænderens mulige fremtid i Catalonien.

Nok engang er der nyt i transfersagaen, og denne gang er dey Depay selv, som endnu engang puster ild til de allerede glødende rygter om en handel mellem Barcelona og Lyon. I et interview med det hollandske medie Teledeporte kommenterer angriberen det mulige skifte til Barca.

'Barca? Jeg ved det ikke. Transfermarkedet er ikke åbent lige nu, så jeg fokuserer ikke på det. Jeg forsøger at gøre mit bedste for Lyon og landsholdet, for at lave nogle gode præstationer på banen, som gør mig til en bedre fodboldspiller,' sagde han.

Herefter blev han spurgt ind til, om han gerne ville spille for Barca en dag: 'Hvem vil ikke gerne spille for Barca? Altså det er en topklub. Der er mange topklubber, men Barcelona er en af de allerstørste, så jeg tror, at alle gerne vil skifte dertil. Lad os se, hvad fremtiden bringer, men endnu engang, så fokuserer jeg ikke på et skifte lige nu,' sagde han.

Dermed åbner Depay nok engang døren for et skifte til Barca, og man kan altså forvente ikke at have hørt det sidste i transfersagaen om Depay og Barca, som kommer til at blive det helt store samtaleemne i de catalanske medier, når transfervinduet åbner op i januar.

 

.:FORSIDE:.