fbpx
Annonce

Der mangler 40 mio. euro for at kunne hente Roque

Peter Vyff - 08.11.23

// Vitor Roque

Det er ingen hemmelighed, at ledelsen forsøger at hente Vitor Roque i januars transfervindue. Catalanerne skal dog eftersigende finde 40 mio. euro, hvis brasilianerens ankomst og registrering overhovedet skal komme på tale.

Xavi har ofte gentaget sit ønske om at få Vitor Roque tilført spillertruppen i januar, hvor transfervinduet åbner igen. Sportsdirektøren Deco har også været ude og bekræfte rygtet, men det hele afhænger dog i sidste ende af Barcas økonomi, da det kan vise sig umuligt at indregistreret brasilianeren på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen fik dog i fredags en god nyhed, da La Liga besluttede sig for at ændre i tilbagebetalingen af omsætningstab i forbindelse med corona-pandemien. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der forklarer at det nu er muligt at sprede afbetalingen over flere år, hvilket betyder at Barca ikke skal betale de forventede 80 mio. euro i denne sæson.

På trods af besparelsen, kan ledelsen dog fortsat ikke indregistrere Vitor Roque. Det skyldes at Barca fortsat mangler 40 mio. euro fra investeringsselskabet Libero, der købte en andel af Barca Studios i sommer.

Og eftersom beløbet var en del af den økonomiske pakke, der blev præsenteret og godkendt af La Liga, kan Barca ikke registrere brasilianeren. Og lykkes det ikke at få pengene fra det tyske firma, kan ledelsen blive nødt til at sælge en eller flere nøglespillere.

Catalanerne overstiger på nuværende tidspunkt La Ligas lønløft, hvilket betyder at kun 50% af en eventuel salgspris eller besparelse, kan bruge på erhvervelsen af en ny spiller. Barca er derfor på nuværende tidspunkt et stykke vej fra, at kunne præsentere Roque som nyindkøb til januar.



.:FORSIDE:.