fbpx
Annonce

Der venter Barca et tæt kampprogram resten af året

Magnus Wind - 20.11.20

© Getty Images

Den sidste landskampspause i år er overstået og nu går Barca ind i den sidste fase i efterårssæsonen. Der venter dog catalanerne et hårdt og tætpakket program frem mod jul, hvor der skal spilles hele 10 kampe. 

Landskampene er ovre for denne omgang, hvilket igen betyder fuldt fokus på klubfodbold. For Barcas vedkommende betyder det et hårdt og tætpakket kampprogram resten af året. Det hele starter lørdag aften, når catalanerne rejser til Madrid, for at spille mod Atlético. Herefter skal der igen spilles kampe i Champions League, når gruppespillet skal afgøres.

Grundet coronavirussen var starten på både La Liga og Champions League senere end normalt. Det betyder et ekstra tæt kampprogram her i efteråret, da man gerne vil kunne afvikle forårssæsonen som normalt. Det medfører blandt andet, at den normale julepause i Spanien på et par uger bliver aflyst. Dermed får Ronald Koeman brug for alle spillerne i Barca-truppen, hvis catalanerne skal slutte 2020 godt af. 

Barcas kampprogram resten af 2020: 

21. november: Atlético Madrid - Barca
24. november: Dynamo Kiev - Barca 
29. november: Barca - Osasuna 
2. december: Ferencvaros - Barca
5. december: Cadiz - Barca 
8. december: Barca - Juventus 
13. december: Barca - Levante
20. december: Barca - Valencia 
23. december: Valladolid - Barca 
30. december: Barca - Eiber. 

Det skal bemærkes, at den specifikke kampdato og tidspunkt for de sidste fem endnu ikke er fastlagt, men de nævnte weekender er korrekte.

.:FORSIDE:.