fbpx
Annonce

Iñaki Peña har kun spillet 13 kampe på fem år

FCBARCELONA.DK - 25.11.23

// Iñaki Peña // Rayo Vallecano

Iñaki Peña må tage titlen som verdens mest tålmodige reservemålmand, for han tilbringer stort set al tid på bænken. I dag kommer han dog endelig aktion i hans kun 14. kamp på fem år, når holdet møder Rayo Vallecano.

Iñaki Peña må se Ter Stegen løbe med al spilletiden i Barca-målet, men nu sidder tyskeren ude med rygproblemer og det giver chancen til den 24-årige spanier, når holdet i eftermiddag gæster Rayo Vallecano i Madrid.

Peña har fået sin fodboldopdragelse i La Masia og som 19-årig begyndte han at være inde omkring førsteholdet som tredjemålmand samtidig med, at han vogtede buret for andetholdet. Det kastede dog ingen kampe af sig på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Forrige sæson blev Peña træt af at sidde på bænken, så han tog på et halvt års lejeophold hos tyrkiske Galatasaray, hvor han fik otte kampe på CV'et. Han returnerede til Barcelona i sidste sæson og her blev han noteret for fem kampe.

De fem kampe var mest en gestus fra Xavis side, for to af kampene var som indskfiter i pausen da ligaen allerede var afgjort, én var mod Viktoria Plzen, da holdet ikke kunne komme videre fra Champions League, mens de to sidste var tidligt i Copa del Rey. I alt har Peña kun spillet 341 minutter for Barcas førstehold på fem år og det vidner om stor tålmodighed.

I dag står Iñaki Peña så foran sin klart største og vigtigste opgave som Barca-keeper, for Rayo Vallecano bliver ingen nem modstander på Vallecas. Samtidig har Barca brug for alle tre point, hvis de skal lægge pres på de andre tophold i La Liga. Derfor er der brug for en god præstation af Iñaki Peña.

Kampen mod Rayol spilles kl. 14.00 og den kan ses på TV Sport X.



.:FORSIDE:.