fbpx
Annonce

Junior Firpo er nøglen til Depay-transfer

Jacob Møller Nielsen - 12.11.20

© Getty Images
// Junior Firpo // Depay


Memphis Depay har i det sidste halve år været rygtet hæftigt til Barca, hvor kun marginaler har afholdt et skifte fra at ske. Flere medier melder nu, at nøglen til Depay-transferen skulle være igennem et salg af Firpo.

Rygterne har været mange i de seneste mange måneder, hvor der nærmest konstant er blevet skrevet historier om en Depay-handel for Barca. Efter Ansu Fatis skade er de rygter kun taget til, da Ronald Koeman nu angiveligt synes at mangle en mand i angriber-positionerne på trods af reserver som Konrad og Trincao, der ikke har fået meget spilletid.

Flere medier melder nu, at nøglen til Depays skifte til Barca, kommer igennem venstrebacken Junior Firpo, som stort set kun har fået lov til at se med fra bænken indtil videre i sæsonen.

Derfor spekuleres der i, at Barca vil skille sig af med den dominikansk fødte spanier for at kunne hente Depay til klubben i stedet. Flere medier melder, at Barca regner med at kunne få en overgangssum på cirka 19 millioner euro, som er lidt over den pris, som klubben købte ham for i Betis tilbage i 2019.

Junior Firpo er tydeligvis ikke prioriteret af træner Ronald Koeman, og et salg af venstrebacken kun således tyde til at blive en god løsning for begge parter. Spilleren har indtil videre kun fået sølle 29 minutter på banen i denne sæson, og heraf var 28 af minutterne i kampen mod det ungarske mandskab Ferencvaros, hvor Barca var komfortabelt foran.

Det bliver spændende at følge, om Barca lykkes med at få solgt venstrebacksreserven, således der endelig kan blive plads til hollandske Memphis Depay i klubben. Et spillersalg er i hvert fald nødvendigt, før angriberen kan komme til, så der kommer helt sikkert til at være gang i transfervinduet nok engang, når datoen runder den 1. januar.

.:FORSIDE:.