fbpx
Annonce

Junior Firpo viste, at han er en pålidelig reserve

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.12.20

© Getty Images
// Eibar // Junior Firpo

Junior Firpo var for en sjælden gangs skyld med i startopstillingen for Barca tirsdag mod Eibar, da den normale venstre back Jordi Alba sad ude med karantæne. Her fik spansk-dominikaneren vist sig frem som en pålidelig reserve.

Jordi Alba sad ude med karantæne i går mod Eibar på grund af for mange gule kort til catalaneren i denne sæsons La Liga. Det betød, at Ronald Koeman måtte stille med Junior Firpo fra start mod baskerne.

Mod Eibar leverede Junior Firpo en solid indsats både defensivt som offensivt, hvor han fik vist sig fint frem. Særligt lagde man mærke til den 24-årige i offensiven, hvor han leverede flere gode indlæg og kombinerede godt med holdkammeraterne.

Den tidligere Real Betis-spiller var da også manden bag assisten til Dembélés mål til 1-1, da han lagde et præcist og hårdt indlæg langs jorden ind til den franske angriber, som nemt kunne sætte indersiden på bolden, der efterfølgende gik i mål.

Det er ikke meget Junior Firpo ellers spiller for Barca, men mod Eibar fik han altså vist sig fint frem og spillede sin måske bedste kamp for catalanerne. Koeman lærte fra kampen mod baskerne, at han har en pålidelig reserve til Jordi Alba i den spansk-dominikanske venstre back.

.:FORSIDE:.