fbpx
Annonce

Koeman: 'Uafgjort er ikke et retfærdigt resultat'

FCBARCELONA.DK - 30.12.20

© Getty Images
// Eibar // Ronald Koeman

Ronald Koeman var tydeligt skuffet, da han udtalte sig efter 1-1 kampen mod Eibar. Han ærgrede sig over Braithwaites brændte straffe og Araujos fejl, ligesom han følte at holdet havde gjort hvad de skulle for at vinde kampen.

'Vi burde have vundet, for vi gjorde hvad der var nødvendigt. De skød kun på mål en enkelt gang. Vi skabte chancer, men scorede ikke på vores straffespark og så var der fejlen i forsvaret. Vi gjorde det godt og arbejdede hårdt' indledte han om kampen.

'Efter min mening havde vi i første halvleg det svært med pasningerne mellem linjerne, men vi blev presset godt. Vi havde brug for meget tid til at finde en fri mand og havde mange pasninger bagud' fortsatte han.

'Uafgjort er ikke et retfærdigt resultat, men sådan noget er sket for meget for os. Vi udfører tingene dårligt og endnu en gang kostede en fejl et mål. Det er ikke for beskylde nogen for noget, men det var et afgørende tidspunkt i kampen' kom det fra hollænderen.

Koeman blev spurgt, om Braithwaites brændte straffe blev afgørende. 'Det er altid godt at komme foran, for så havde holdet spillet med mere selvtillid og mere ro' var svaret.

Også Dembélés fik indsats en kommentar. 'Dembélé er en vigtig spiller, først og fremmest på grund af hans fart på kanten. Jeg er glad fordi han er fysisk klar til at spille' sagde han.

Til sidst blev Koeman spurgt til mulighederne i ligaen. 'Jeg må være realistisk. Det ser kompliceret ud med mesterskabet. Intet er umuligt, men vi må anerkende distancen. Atlético er et godt hold der ikke lukker mange mål ind' afsluttede han.

.:FORSIDE:.