fbpx
Annonce

Lyon-chef: 'Bliver meget svært at holde på Depay'

Magnus Wind - 10.11.20

// Depay


Barca har stadig Memphis Depay, som klubbens ønskede transfermål til januar. Nu erkender Lyons direktør, Gerard Houllier, at det bliver meget svært for den franske klub, at holde på den hollandske kantspiller. 

I det foregående transfervindue lykkes det ikke Barca, at hente Memphis Depay, selvom både klubben og Ronald Koeman var meget interesseret i kantspilleren. Rygterne går dog på, at catalanerne til januar vil gøre endnu et forsøg, så Depay kan iføre sig blaugrana-trøjen. 

Nu har Lyons direktør, Gerard Houllier, kommenteret rygterne og han ved, at det kan blive meget svært for franskmændene at holde på Depay. 'Vi vil gøre alt vi kan for at holde på ham, men det bliver meget svært. Det er fodbold og vi venter og ser' siger direktøren til den franske medie Telefoot og fortsætter: 'Med Depays præstationer er flere klubber interesserede, men jeg tror at Barca synes meget godt om ham. Depay er dog glad i Lyon' afslutter Houllier. 

Depays kontrakt med den franske klub udløber efter denne sæson. Det betyder, at Barca ville kunne få hollænderen for en relativ lille pris til januar. Derudover kan catalanerne også vælge, at forhandle en kontrakt med Depay på plads, hvorefter han ville skifte på en fri transfer efter sæsonen. 






 

.:FORSIDE:.