fbpx
Annonce

Medie: AC's tilbagevenden er afgørende for Xavi

FCBARCELONA.DK - 07.04.24

 


Der tales meget om Pedri, Frenkie de Jong og Andreas Christensen bliver klar til PSG-kampen på onsdag. Nu er avisen Mundo Deportivo kommet med en vurdering af, at Xavi mest har brug for at Christensen kan spille kampen.

Det er redaktøren på Mundo Deportivo, Lluis Canut, der bringer en lang artikel med overskriften 'Christensen-faktoren'. Her analyserer han holdets aktuelle situation og her bliver konklusionen, at danskerens tilbagevenden er afgørende for holdets muligheder for succes i Paris.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


AC roses for hans ydmyghed og professionalisme. Canut bemærker også, at Christensen valgte at stå over i Danmarks to træningskampe mod Schweiz og Færøerne, så han kunne være fysisk klar til den afgørende del af sæsonen med Barca.

AC fremhæves for at hans store indflydelse på, at Barcas defensiv er blevet væsentlig bedre, efter at han blev rykket op på den defensive midtbane. Her vurderer Lluis Canut, at AC's tilstedeværelse på banen onsdag aften, er mindst ligeså vigtig som hvis Pedri og De Jong bliver klar.

Som det ser ud nu, har Andreas Christensen gode chancer for at blive klarmeldt til kampen i Paris, for danskeren har stille og roligt øget træningsmængden den senste uge.

ac35F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.