fbpx
Annonce

Medie: Barca vil snakke forlængelse med Dembélé

Jacob Møller Nielsen - 04.12.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har vist lovende takter siden han vendte tilbage til truppen fra sin skade. Det vil Barca ifølge ESPN belønne og snakker derfor om en forlængelse af franskmandens kontrakt, som slutter i 2022.

Den skadesplagede angriber Ousmane Dembélé har ikke haft nogen nem start på karrieren i Barca. Det er blevet til flere skader, som har holdt ham ude i store dele af tiden. Skaderne har holdt franskmanden fra at vise det topniveau, som fik Barca til at købe ham for svimlende 130 millioner euro plus variabler tilbage i 2017.

Franskmanden har dog gang på gang kæmpet sig tilbage, og denne gang virker Dembélé moden og opsat på at skulle lykkes i Barca. Han kom i august måned tilbage fra en skade i låret, og siden da har han vist de lovende takter til trods for kun at have scoret 3 mål i alt i denne sæson.

De lovende takter har ifølge ESPN nu fået Barca til at snakke med Dembélé om en forlængelse af hans nuværende kontrakt, som slutter i 2022. Ifølge mediet håber Barca på at lande endnu en lang kontrakt, så bekymringen for, at franskmanden forlader klubben billigt, definitivt vil være borte.

Mediet melder ydermere, at franskmanden gør alt det, som Koeman forventer af ham, og træneren derfor rigtig gerne ser spilleren fortsætte i klubben. Dertil skal det dog understreges, at ingen fra den midlertidige bestyrelse kan købe spillere ind, samt at de heller ikke kan forlænge spilleres kontrakter. Det er derfor op til den fremtidige præsident at forlænge franskmandens kontrakt, hvis en enighed er nået mellem spilleren og klubben.

Det bliver altså spændende at se dels om Dembélé fortsætter den gode udvikling, samt om Barcelona får held med at forhandle en kontraktforlængelse hjem med franskmanden, så han ikke kan rejse gratis i 2022.

.:FORSIDE:.