fbpx
Annonce

Messi og Ronaldo står igen overfor hinanden

Magnus Wind - 07.12.20

// Lionel Messi // Champions League // cristiano ronaldo // Juventus


Når Barca tirsdag aften tager imod Juventus kommer Lionel Messi og Cristiano Ronaldo igen til at stå overfor hinanden. De to har mødt hinanden 35 gange tidligere og her fører Messi den indbyrdes kamp. 

Rivaliseringen mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo bliver ofte beskrevet som fodboldhistoriens bedste, samt et af de bedste i sportshistorien. Tirsdag aften tørner de to superstjerner sammen igen, når Barca tager imod Juventus på Camp Nou i Champions League. Ronaldo var ikke med i det første møde, da han var smittet med coronavirus. 

Hvis man tager de historiske briller på, så har Messi og Ronaldo mødtes 35 gange. Her trækker Barca-anføreren sig sejrrigt ud af den indbyrdes kamp, da han har vundet 16 kampe. Derimod har Ronaldo blot vundet 10 gange og i 9 tilfælde er opgørene endt uafgjort. 

På målkontoen fører Messi også. Her har argentineren scoret 22 mål i de 35 kampe, hvor det er blevet til 19 scoringer for Ronaldo. Tirsdag står de altså overfor hinanden igen og her bliver det spændende, at se om Messi kan udbygge sin føring i det interne regnskab. 


 

.:FORSIDE:.