fbpx

Marcelo: 'Vi måtte ikke provokere Messi'

Peter Vyff - 19.11.23

// Lionel Messi // Marcelo

I sin tid hos Barca, elskede Lionel Messi at spille kampe mod Real Madrid, hvor det blev til adskillige scoringer og assists. Nu kan den tidligere Madrid-spiller Marcelo afsløre lidt om deres taktik overfor argentineren.

Los Blancos havde store problemer med at dæmme op for argentineren i de indbyrdes kampe, hvilket betød at de som oftest benyttede sig af hårdt spil fra Sergio Ramos og Pepe for at stoppe ham. Real Madrid gjorde samtidig også brug af en anden taktik for at stoppe Messi, hvilket Marcelo forleden kunne afsløre.

Brasilianeren, der er madrilenernes mest dekorerede spiller, deltog forleden i et interview med avisen Sport, hvor han forklarede, hvordan Real Madrid-spillerne internt diskuterede Messi i omklædningsrummet.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Messi er ikke en spiller, der taler meget under kampene, og jeg prøvede ikke snakke til ham, når han forholdt sig stille. Vi havde en intern aftale om ikke at provokere ham, fordi så kunne han blive vred, og hvis han var vred, blev han end mere umulig at håndtere' sagde Marcelo.

Det er en ganske sjov anekdote fra forsvarsspilleren, der har stået over for argentineren ved flere lejligheder. Og netop i 2017 på Santiago Bernabéu endte Marcelo med at antaste Messi, hvor brasilianeren fik stødt en albue i hovedet på ham. hvilket efterlod den nuværende Inter Miami-spiller med en blodig mund.

Slaget endte med at få en alvorlig konsekvens for Real Madrid, eftersom Messi følte sig provokeret og hurtigt efter udlignenede til 1-1. Det var dog ikke nok for Barca-legenden, som i det 92. minut scorede kampens afgørende mål, og efterfølgende løftede sin trøje til skue foran Madrids tilskuere..:FORSIDE:.