fbpx

Messi: 'Min prioritet var at vende retur til Barca'

Anders Lang Jensen - 06.12.23

// Lionel Messi

Lionel Messi forlod inden denne sæson franske Paris Saint-Germain til fordel for amerikanske Inter Miami, men det er en offentlig hemmelighed, at Barca ønskede at hente Messi. Argentineren selv fastslår også, at det var førsteprioriteten.

'Jeg havde flere muligheder og tilbud på hånden, som var interessante. Jeg skulle analysere dem og overveje det hele sammen med min familie, inden jeg tog den endelige beslutning om at tage til Miami', siger Lionel Messi til TIME Magazine, som har kåret argentineren til Athlete of the Year for 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Min prioritet var at vende retur til Barcelona, men det var ikke muligt. Jeg forsøgte at komme tilbage til Barca, men det endte ikke med at ske. Så det var Saudi-Arabien eller MLS, og begge muligheder var spændende for mig', siger Messi yderligere.

Barca gav Lionel Messi et tilbud i sommer, men fortællingen har hidtil været, at argentineren foretrak et skifte til USA for at få mindre fokus og opmærksomhed end ved at fortsætte i europæisk fodbold og Barcelona.

Barcas økonomi har dog uden tvivl også spillet en rolle, og i stedet endte det med et skifte til Inter Miami, selvom Messi foretrak et comeback til Barca, som han ærligt forklarer i interviewet med TIME Magazine.

messi7

.:FORSIDE:.