fbpx

Laporta aflyser interview på grund af sygdom

FCBARCELONA.DK - 21.05.24

 


Der ventes i spænding på en udmelding fra præsident Joan Laporta om cheftræner Xavi, som han meldes særdeles utilfreds med. Laporta skulle have deltaget i et direkte interview denne tirsdag, hvilket er blevet aflyst.

Det er ikke mange uger siden, at Xavi og Laporta på et pressemøde kunne annoncere, at Barca-træneren fortsætter i spidsen for førsteholdet til næste sæson. Siden har situationen taget en drastisk drejning og nu meldes Xavi igen på vej ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor var der enorme forventninger til det live interview, som Joan Laporta skulle have deltaget i denne tirsdag. Her præsenteres en ny dokumentar om Johan Cruyffs ankomst til Barca og i den forbindelse skulle præsident Laporta have deltaget i et direkte interview med den catalanske tv-station TV3.

Laportas deltagelse er dog nu blevet aflyst og den officielle begrundelse lyder på, at præsidenten døjer med sygdom. Laporta slulle have kæmpet med feber de seneste dage og de mange Barca-tilhængere må derfor væbne sig med tålmodighed mens der ventes på en udmelding.

Meldingerne går nu i stedet på, at man venter til efter sæsonens sidste kamp mod Sevilla, som spilles på lørdag den 25. maj, før der bliver holdt et møde mellem ledelsen og Xavi, og før der meldes noget officielt ud til tilhængerne.

// Xavi // Joan Laporta
.:FORSIDE:.