fbpx
Annonce

Neymar kan blive nøglen ved præsidentvalget

Magnus Wind - 13.11.20

© Getty Images
// Neymar

Neymar kan meget vel blive nøglen for flere kandidaterne til præsidentvalget. Den tidligere Barca-spiller ønsker angiveligt ikke at fortsætte i PSG og et comeback til catalanerne ser derfor ud til igen af skulle fylde rygtebørs.

Efter at det blev officielt, at det kommende præsidentvalg i Barca skal afholdes den 24. januar 2021, er valgkampen nu for alvor begyndt. Avisen Sport meddeler, at flere af de mulige kandidater eftersigende har forhørt sig hos Neymar, for at høre om brasilianerens fremtidsplaner. Hvis en kandidat kan få Neymar på sin side, ville det hjælpe kandidaten gevaldigt i kampen om at blive Barcas næste præsident. 

Neymar har selv et stort ønske om at vende tilbage til Barca. På trods af de seneste rygter i den franske presse om, at PSG vil forlænge med brasilianeren, så skriver Sport, at disse rygter ikke er sande. Neymar ønsker at forlade den franske klub efter sæsonen. 

Brasilianerens kontrakt med PSG udløber i sommeren 2022, så offensivspilleren vil kunne presse den franske klub til et skifte. Dermed ville prisen også være mere overkommelig for Barca, på trods af de økonomiske udfordringer, som klubben har i øjeblikket. 

.:FORSIDE:.