fbpx
Annonce

Nu frygter alle at trække Bayern eller Liverpool

FCBARCELONA.DK - 10.12.20

// Champions League


I går aftes blev Champions League gruppespillet spillet færdigt og dermed kender man definitivt navnene på de klubber som Barca kan trække. Her er der specielt to klubber som alle Barca-fans frygter at møde.

Det er først i midten af februar at der igen skal spilles i Champions League, når man tager hul på kampene i 1/8 finalerne. Her skal de otte gruppevindere pares med de otte toere. Hvem der møder hvem afgøres ved en lodtrækning allerede på mandag.

Barca sluttede på andenpladsen i gruppe G efter 0-3 nederlaget mod Juventus og dermed ligger det klart, at der venter Barca en vinder fra en af de andre grupper. Her venter der nogle frygtindgydende modstandere.

Efter at de sidste gruppekampe er spillet, er de otte gruppevindere: Bayern München, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Dortmund, Juventus og PSG.

Barca kan ikke trække Real Madrid eller Juventus, men ellers er det helt åbent, hvem der kommer op af bowlen. Her må man nok erkende, at det ser nærmest umuligt ud mod hold som Bayern eller Liverpool, som Barca spiller lige nu. Derfor er de to hold nok de modstandere, som flest Barca-fans frygter.

Ingen har glemt den historiske 8-2 ydmygelse mod Bayern i august måned og i sidste sæson vandt Liverpool med knusende 4-0 på Anfield.

Også hold som City, Chelsea eller PSG kan blive rigtige svære at besejre, så der er ingen tvivl om, at Barcas skuffelse mod Juventus, der sendte dem ned på andenpladsen, har gjort det meget sværere at komme videre til kvartfinalen. Der er absolut ingen let modstander som Barca kan håbe at trække.

Det kører slet ikke for Barca i øjeblikket, hvilket var tydeligt for enhver i tirsdagens kamp mod Juventus. Skal holdet have en chance for yderligere avancement i Champions League, skal der markant bedre styr på spillet.

.:FORSIDE:.