fbpx
Annonce

Optakt: FC Barcelona - Valencia

FCBARCELONA.DK - 19.12.20

© Getty Images
// Valencia

I eftermiddag spiller Barca sin tredje hjemmekamp i ligaen på blot en uge, hvor Valencia kommer på besøg. Efter sejrene over Levante og Real Sociedad, skal den tredje sejr i træk i hus i dag. Læs her vores optakt til dagens kamp.

Barca har hentet seks point i de to seneste kampe, hvilket har bragt holdet op på en femteplads, hvor de for første gang på sæsonen kan skimte de øverste hold i tabellen. I eftermiddag kan de så tage endnu et vigtigt skridt i kampen om mesterskabet.

Det er Valencia der gæster Camp Nou og det er et hold, der ligesom Barca, har oplevet problemer på stort set alle fronter - med spillet, resultaterne, skader og økonomien. Inden dagens kamp indtager Valencia en for dem skuffende 12. plads og derfor drømmer de helt sikkert også om tre vigtige point i dag.

Mens Barca går ind til kampen med de gode opleveleser mod Levante og Real Sociedad, har Valencia ikke vundet i deres seneste fire kampe, hvor det er blevet til tre uafgjorte og et nederlag. Dermed ser den aktuelle form ud til at være bedst hos Barca.

Alligevel var Koeman forsigtig, da han i går så frem mod kampen. 'Vi skal være koncentrerede og have energi. Vi ved at Valencia er et stærkt hold og de har kun tabt én af deres seneste kampe. Det var mod Atlético Madrid. Vi skal gøre det godt og tro på os selv. Det er holdets indsats der bliver afgørende' sagde han.

Efter træningen i går aftes udtog Barca-træneren følgende trup: Ter Stegen, Neto, Dest, Lenglet, Umtiti, Araujo, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Pjanic, Aleñá, Puig, Matheus, Coutinho, Trincao, Messi, Griezmann, Braithwaite, Pedri, Tenas, Mingueza og Konrad.

Det er en trup uden overraskelser, for alle disponible spillere er udtaget. Det er kun de skadede Piqué, Sergi Roberto, Dembélé og Ansu Fati der mangler.

Kampen i dag spilles kl. 16.15 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.