fbpx
Annonce

Paredes: 'Vi venter på Messi med åbne arme'

Jacob Møller Nielsen - 04.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Paredes

I går var Neymar ude og sætte gang i rygterne om et muligt skifte for Messi til PSG. I dag er argentineren Leandro Paredes så ude og puste mere liv i rygterne ved at sige, at PSG-mandskabet gerne ser ham i klubben.

Det var kun Bartomeu og co., som holdt Messi fra at skifte væk fra klubben i sommers, da den lille magiker ikke ønskede at tage klubben i retten. Messis ønske var dog klart og tydeligt; han var ikke glad i Barcelona. Transfersagaen med Messi synes dog ikke at være slut endnu. Messis følelser omkring Barcas projekt kan ikke være ændret meget på kort tid, men alligevel har hele bestyrelsen trukket sig, og en ny præsident venter på at blive valgt.

I går efter Champions League-opgøret, var Neymar ude med meldinger om, at han gerne vil spille sammen med Messi til næste år. I dag er det så Messis landsmand Leandro Paredes, som er ude med lignende udtalelser.

'Jeg håber, at Messi kommer til PSG. Det er noget, som vi alle sammen gerne vil have. Vi har en fantastisk gruppe her, som består af gode spillere og gode folk, og vi nyder det hele.'

'Vi venter på Messi med åbne arme, men det er op til ham selv at bestemme. Holdet er fantastisk, og der er en god atmosfære i omklædningsrummet. Forhåbentlig kommer han hertil' sagde Paredes til TyC Sports.

Det ser altså ud til, at Messis fremtid bliver den helt store transfersaga det næste halve år. Hvis Barca-legenden skal forblive i klubben, kræver det, at der kommer nyt blod og et godt sportsligt projekt til. Ellers kan det meget vel være, at Messi slutter sig til Neymar og Paredes i Paris.

.:FORSIDE:.