fbpx
Annonce

Roques agent er i Barcelona for at aftale januar-skifte

Simon Arun Vrábel - 03.11.23

// Vitor Roque

Både Xavi og Deco ønsker, at Vitor Roque kommer til Barca til januar, så han kan deltage i sæsonens mest afgørende fase, og derfor er brasilianerens agent angiveligt i Barcelona i disse dage for at få detaljerne på plads.

Det er ikke længe siden, at Deco fra sit besøg hos Vitor Roque i Brasilien lagde en dæmper på rygterne om, at den talentfulde angriber ville komme til Barca allerede til januar, men nu tyder noget på, at tingene har taget en drejning i retning af, at Roque måske allerede kan trække i blaugrana ved årsskiftet.

Selvom Barca officielt har købt den brasilianske angriber Vitor Roque, så tilhører han stadigvæk Athletico Paranaense. Aftalen imellem Paranaense og Barca har helt tiden været, at den brasilianske klub ikke behøver at slippe det 18-årige stortalent før til sommer, men set i lyset af de seneste skader i Barcas angreb, har både Deco og Xavi angiveligt presset på for at få et skifte igennem allerede til januar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport følger op på disse rygter ved at fortælle, at Vitor Roques agent angiveligt er i Barcelona i disse dage for at få detaljerne om et januar-skifte på plads. Ifølge avisen forelægger der en helt konkret plan, som alle parter skulle være enige om, men det hele afhænger samtidig af Barcas muligheder for at kunne indskrive brasilianeren i truppen allerede til december.

Således skulle alting gerne falde på plads senest den 15. november, og hvis der ingen uforudsete udfordringer kommer ind fra højre er planen, at Roque forsætter hos Paranaense indtil den brasilianske liga slutter i den første uge af december. Herefter får den unge angriber lov til at holde en uges ferie, inden han slutter sig til resten af Barca-truppen i midten af december, så han kan være klar til at debutere allerede i begyndelsen af januar.

Skulle det dog ske, at Barca ikke kan registrere Roque, forlænges hans ferie helt indtil juni, og præsentation, offentliggørelse af skiftet og alle de andre formaliteter udskydes også indtil næste sommer. Laporta og resten af ledelsen har derfor godt to uger til at sikre, at man om cirka seks uger kan indskrive Vitor Roque, så man kan opfylde Xavis og Decos ønske om at få brasilianeren med i den sidste halvdel af sæsonen.

I denne sæson har Vitor Roque spillet 2992 minutter fordelt på 42 kampe for Paranaense. Indtil videre er det er blevet til 20 mål og 8 assist for den 18-årige angriber.

.:FORSIDE:.